top of page

ONZE JEUGDCOÖRDINATOR AAN HET WOORD

10 mei 2021 - Jens Vancauwenberghe

Wat een seizoen is dit geworden…


Hopelijk zijn jullie de voorbije periode gespaard gebleven van corona en kijken jullie gezond en wel uit naar het komende seizoen 2021 – 2022. 
Gedurende het voorbije seizoen heb ik jullie mededelingen moeten doorsturen met aanpassingen, schrappingen of wijzigingen opgelegd door de overheid.
Het is een seizoen geworden dat we zo vlug als mogelijk moeten vergeten en uitkijken naar betere tijden. Tijden waarin we opnieuw vrij kunnen sporten en genieten.


Met dit schrijven wil ik jullie meegeven dat ook wij positief uitkijken naar het komende seizoen. Hopelijk zonder beperkingen.

Vooreerst wil ik alle trainers van harte bedanken voor hun inzet dit seizoen. In bijzondere en moeilijke omstandigheden hebben zij geprobeerd (voor zij die mochten van de overheid) om de aangepaste trainingen te laten doorgaan. Zij hebben op hun manier gezorgd voor de broodnodige ontspanning van jullie kinderen.  Het elkaar kunnen weerzien op een veilige manier.

Als club SV Anzegem zijn wij ook niet gespaard gebleven en hebben wij gedeeld in de malaise net als alle andere clubs en sportverenigingen. De kantine is lange tijd gesloten, BBQ, Foodlunch, stoofvleesweekend, jeugdtornooi is allemaal niet kunnen doorgaan, maar de meeste onkosten zijn helaas wel gebleven. Maar dankzij trouwe sponsors kunnen wij toch starten met de voorbereiding van het komende seizoen.

Het was de bedoeling om voor het komende seizoen de lidgelden opnieuw iets omhoog te doen om zo in vergelijking met de omliggende clubs aan het gemiddelde te komen. Maar er is in het dagelijks bestuur uiteindelijk beslist om dit niet te doen en de prijzen van vorig seizoen te handhaven, na een seizoen als deze. Wij hopen alvast op jullie begrip. Er zal tevens hiervoor nog een kleine compensatie komen bij inschrijving in de vorm van een polo van SV Anzegem.

Vanaf maandag 10 mei zal er opnieuw kunnen ingeschreven worden. Na het succes van vorig jaar zal er opnieuw enkel digitaal kunnen ingeschreven worden.
Via de website van SV Anzegem kunnen jullie de nodige gegevens terugvinden. Nieuwe spelers mogen het formulier ook invullen maar zullen nog goedgekeurd moeten worden door het jeugdbestuur. 

In mei 2017 ben ik aangetreden als Jeugdcoördinator. Een taak die ik met heel veel passie en inzet heb geprobeerd tot een goed einde te brengen.

In november 2020 heb ik de beslissing genomen om begin mei 2021 te stoppen als jeugdcoördinator. Ik blijf wel in het dagelijks bestuur van SV Anzegem.
De voorbije jaren zijn reeds een aantal stappen gezet naar een meer professionele aanpak van de jeugdwerking ( opstart TVJO, Referée ambassadeur, evaluatiefiches, digitaal inschrijven, trainersopleidingen,…)


Het uitzetten van een visie is en blijft een hoofddoel om het aanbieden van “Provinciale jeugd” in de toekomst te kunnen bewerkstelligen. Leendert Van Hulle zal deze taak van mij overnemen en ik wens hem bij deze alvast veel succes. Ik zal hem alvast de volle honderd procent steunen en er staat een stevige bestuursploeg klaar die nu met Leendert, een gedreven en vernieuwende jonge kracht, een aantal grote uitdagingen voor de boeg hebben.

Verder bedank ik jullie voor het vertrouwen en tot vlug eens op de club !!!

Mvg,
Namens Jeugdbestuur en Bestuur,
Jan Vandendriessche

bottom of page