top of page

BBF GAAT OP IN GLOEDNIEUWE RBFA-APP

22 maart 2021 - Jens Vancauwenberghe

De Koninklijke Belgische Voetbalbond, Voetbal Vlaanderen en ACFF lanceren de nieuwe RBFA-app, hét digitale voetbalportaal voor elke liefhebber van het Belgische voetbal. Via de nieuwe app zal iedereen  ook opnieuw zijn favoriete amateur- of jeugdspeler op de voet kunnen volgen.  Er verandert dus niets aan de bestaande functionaliteiten. Via de nieuwe app is het voortaan ook mogelijk om het nieuws op de voet te volgen, video’s te bekijken in de video zone en in één beweging tickets te kunnen kopen voor de wedstrijden van de Rode Duivels, de Red Flames en andere nationale teams.  

Wie houdt van het Belgische voetbal, downloadt vanaf vandaag maar beter de gloednieuwe RBFA-app op de smartphone via de Apple App Store of Google Play Store. De applicatie moet het digitale portaal worden die elke amateurvoetballer/-liefhebber en fan van de nationale ploegen op zijn of haar wenken bedient, bijvoorbeeld op vlak van exclusieve content, statistieken of tickets. 

In december 2020 hebben we eerder al de BBF-app in een nieuw kleedje gestoken, maar vandaag nemen we de volgende stap met de lancering van de RBFA-app. Via de app zullen onze trouwe leden op de voet het reilen en zeilen kunnen volgen van zijn of haar eigen amateurclub alsook nieuwsupdates en eigen videocontent van Voetbal Vlaanderen. Het is een enorme digitale stap vooruit, ook al is dit nog maar het begin! In de komende maanden zullen we blijven innoveren en nog meer features toevoegen. 

De lancering van de nieuwe app betekent dat de oude BBF-app (met zo’n 450.000 gebruikers) opgaat in de nieuwe RBFA-app. Je vindt er dus nog altijd alle informatie over het amateur- en jeugdvoetbal. 
 

“Alle functionaliteiten die de BBF-app had, zijn geïntegreerd in de RBFA-app. Eigenlijk zorgen we ervoor dat iedereen via één en hetzelfde kanaal alles kan volgen. Of het nu gaat over onze nationale elftallen of over je favoriete amateur- of jeugdclub en zelfs favoriete individuele spelers.” 

 

Wie de RBFA-app wil downloaden en ontdekken, kan terecht op https://www.voetbalvlaanderen.be/app-vv, de Apple App Store of Google Play Store.  

bron: VoetbalVlaanderen

schermafbeelding_2021-03-10_om_13.53.37.
bottom of page