top of page

Beste bezoeker,

We zijn verheugd dat u interesse toont in onze bloeiende vereniging.
Onze club is één van de grootste, zoniet de grootste vereniging van groot Anzegem en heeft een belangrijke rol in het maatschappelijke leven. Niet enkel omdat jongeren -ongeacht hun talenten of achtergrond- er zich op een sportieve manier uitleven, en daarnaast ook een set van waarden en normen meekrijgen. Maar ook omdat het voetbal bij SV Anzegem mensen samenbrengt. Op het veld, achter de balustrade of op de tribunes ontstaan vriendschappen. Voetbal is meer dan louter een sport, zeker bij onze mooie club.

Intussen telt onze traditieclub meer dan 250 leden. Een team van 21 trainers begeleidt deze mooie groep. Het is een gediplomeerd trainerskorps, en dat weet de Koninklijke Belgische Voetbalbond te waarderen.
Want dat is de bedoeling van onze jeugdopleiding: zoveel mogelijk jongeren aan bod laten komen, ongeacht hun achtergrond of mogelijkheden. 

Om onze kwaliteit op peil te houden en de opleiding bij de jeugd betaalbaar, hebben we steun nodig. Daarom zijn we blij dat u interesse heeft om mee aan de kar te trekken. Er zijn diverse manieren waarop u onze club kan helpen. U ontdekt ze allemaal op deze website (u kunt ook altijd een sponsorbrochure aanvragen bij onze bestuursleden). 
Neem ze eens rustig door, en hopelijk overtuigt u dit als ondernemer om ook uw schouders te zetten onder SV Anzegem. 
Laat ons samen werken aan een sportieve en sociale samenleving!

Sportieve groeten,

Jean-Pierre Vandenheende

Fabien Heyse

bottom of page